Dag 2 – Alt bliver godt igen

Bidragyder

Pia

Aalborg

04/04/2020

Har påbegyndt en digital dagbog! Har været i tvivl om jeg egentlig gider skrive hver dag – for laver jo ikke andet end skrive normalt, og måske skulle jeg bare tage en pause. Men samtidig føler jeg et behov for at dokumentere den vanvittige situation, verden befinder sig i – og som også har ændret mit/vores liv i familien. Jeg er sendt hjem fra arbejde på en pakke fra regeringen og tilskud fra arbejdet, og en 20% nedgang i min løn. Alle vores butikker er lukkede i DK og andre lande, så ikke noget arbejde der.

Idag var 2. dag på ’temporary leave’ og et liv som fuldtidsmor – for første gang i mit liv! Men nu er jeg mor/skolelærer/træner for vores piger.

Pigerne har ikke været i skole i tre uger, og vi hjemmeskoler. Det går faktisk rigtig fint, de arbejder virkelig godt med deres skolearbejde, starter hver dag kl. 9 og slutter ved 14-tiden. Men jeg skal alligevel være der hele tiden og hjælpe med alt fra fysikforsøg, billedanalyser og brøker og procentregning. Så får man da også genopfrisket det.

Dagens oplevelse:
Løbetur med Johanne i Fælledparken. Hun trives faktisk så godt i dette hjemmeliv – og synger og snakker som aldrig før. Hmm, det kan jeg så tænke lidt over 😉

Dagens positive
Kurven for indlagte i DK er stabil!

Johanne og Thea spiller HayDay m mormor via Facetime 🙂

Dagens negative
6 millioner arbejdsløse i USA – 10 gange så mange som under Finanskrisen

Jeg kan slet ikke begribe konsekvensen af dette – og hvad det kommer til at betyde for vores fremtid. Jeg mærker situationen – men er dog stadig meget beskyttet og derfor føles det hele lidt som en ond drøm eller katastrofefilm – kan simpelthen ikke rigtig tage det ind.

Dagens billede – #altblivergodtigen

Følg CoronaDage

Følg med på Facebook. Her fortæller vi, når der er kommet nye bidrag.

Del fortællingen.

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Lidt mere

Andre fortællinger

Hverdagens helte

Vi bliver hyldet som hverdagens helte, og får en masse støtte fra det omkringliggende samfund. Mens andre mister deres job, må opgive deres virksomheder.

Røg og Palaver

Blandt tekstiler og tegnebog i det selvbyggede og mindre primitive corona-hjemme-studie, har Anders Nordlyst endeligt haft tid indspillet denne lille sang. Nedenfor ses en gennemgang

Et digt

Mine børn gamer.

Jeg spiser modigt en ristet bolle med smør