Hvad Er Det Der Sker?

Bidragyder

Nana Winther Larsen

Bjergsted

14/04/2020

I en lille landsby blomstrede en ide op. En ide om en sang som skulle åbne op for børns stemmer i denne Coronatid. Anna-Marie Søndergaard såede et frø, gik rundt i den lille landsby Bjergsted i Vestsjælland, med under 200 borgere og spurgte børn i byen, hvad der har været godt og hvad der har været skidt ved Corona. Derefter skrev hun en melodi og en tekst, som hun medbragte til en af sine naboer Nana Winther. Sammen finpudsede de sangen, satte en barnestemme på, Fik lokale musikere til at indspille sangen og Vupti, et mega Coronahit er blevet skabt. Det vigtigste ved denne proces er ikke at skabe et hit, det vigtigste er at en masse børn i DK hører denne sang, kan spejle sig i 10 årige Vilmas tekst og historie, blive mødt med: “Hvad er det egentlig der sker.” og mærke at de ikke er alene om deres følelser. Hør den her og del den gerne med hele Danmark, så endnu flere føler sig forstået.

Hvad er det der sker?

Følg CoronaDage

Følg med på Facebook. Her fortæller vi, når der er kommet nye bidrag.

Del fortællingen.

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Lidt mere

Andre fortællinger

En sprække af liv

Vi har isoleret far på børneværelset. Han har høj feber, tør hoste og hovedpine. Nu på femte dag. Vi andre er ikke syge. Myndighederne siger,

Større end vi er

I disse tider er det jo lidt kontroversielt at udbryde giv mig din hånd, men måske kan denne opfordring forstås i en mere overført og knap så smitterisikabel betydning.

Ikke to dage er ens

Vi sover lidt for længe, men der er jo heller ikke noget, der haster. Arbejder hjemmefra – ja, men det er der ikke noget nyt i.