Jeg trængte til at komme ud, mærke luften og bevæge kroppen

Bidragyder

Eva

København N

02/04/2020

Jeg trængte til at komme ud, mærke luften og bevæge kroppen. Jeg stod derfor tidligt op lørdag, bevægede mig ud af bygningen og trådte ind i en tom metrovogn.

Forkælet gik jeg med en chai latte i hånden og opdagede byen på ny. Et halvtomt København på en solskinsdag. Smuk som aldrig før.

På Strøget står en hjemløs. Først undgår jeg øjenkontakt, kan jeg overskue ham? Lige nu, i dag, i den tid? Jeg stopper op.
Jeg spørger ham om hvordan han har det i de her dage, om han har et sted at bo. Det har han heldigvis. Han fortæller mig at han er ved at blive skør af at være alene og indendørs på trods af hans to dejlige hunde. Så i dag tog han altså ud, for det er jo godt at bevæge sig og få frisk luft.


Jeg er enig.

Jeg siger hej til de nuttede hunde, det nærmeste jeg kommer “kropskontakt” i de her tider.

Vi ønsker hinanden en god weekend, smiler akavet og siger nærmest enstemmigt “pas godt på dig selv”.

Ps. jeg lagde lidt mønter til ham til dagen og vejen.

Følg CoronaDage

Følg med på Facebook. Her fortæller vi, når der er kommet nye bidrag.

Del fortællingen.

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Lidt mere

Andre fortællinger

Musikken som ledsager

I mit liv er musikken en ledsager til moody days, fest og løbeture. Jeg har lavet en liste der blot har en relevant titel eller

Bakken. Påskedag 2020

En lille billedserie fra Bakken, som jeg skød d. 12/4-2020. Med det stålende vejr, havde det nok været en af sæsonens største dage.  Men i

Dag 10

Nu har han været lukket inde på det ene og mindste børneværelse i lejligheden i 10 dage. Og vi er alle ved at blive sindssyge.